0

Protox lugtfri

230,00 kr.

Detaljer om produktet

ProtoxLugtfri

Til fjernelse af dårlig lugt

ProtoxLugtfri er et professionelt og effektivt lugtfjerningsmiddel, beregnet til fjernelse af dårlig lugt – fortrinsvis til brug på ”bløde” overflader – tekstiler (herunder tøj), polstermøbler, tæpper, affald etc.

ProtoxLugtfri fanger og nedbryder lugtstofferne og indholdet af mikroorganismer sikrer en længevarende lugt kontrol.

ProtoxLugtfri indeholder ingen parfumestoffer.

ProtoxLugtfri er meget effektiv mod lugten af f.eks. urin (menneske og dyr) og tobaksrøg, selv lugten af smør­syre og propionsyre kan bekæmpes med ProtoxLugtfri.

ProtoxLugtfri er fortrinsvis til anvendelse på steder hvor ProtoxHysan kan forårsage blegning – på tekstiler, polstrede møbler, tæpper etc., men ProtoxLugtfri kan ligesom ProtoxHysan også anvendes på andre over­flader som f.eks. skraldespande, affaldscontainere etc.

ProtoxLugtfri indeholder bakterier, der vil kunne formere sig og vokse på de behandlede overflader og derved nedbryde de lugtende stoffer. ProtoxLugtfri har derfor en vis langtidseffekt.

Forsøg viser, at ProtoxLugtfri er effektiv mod en lang række lugte som f.eks. lugten af urin fra hund/kat og mennesker. Dette skyldes at ProtoxLugtfri indkapsler og nedbryder en lang række organiske lugtstoffer både svovlholdige og kvælstofholdige forbindelser, ja selv stoffer som smørsyre, propionsyre og eddikesyre nedbrydes.